Electroservice omvat een netwerk van gespecialiseerde elektrozaken over heel Vlaanderen. De winkeliers van Electroservice zijn allen gedreven vakmensen,  die elk belangrijk detail bij uw aankoop huishoudelektro nauwlettend bewaken.  

Vanaf het deskundig advies bij de aankoop tot aan de degelijke en vlotte dienst na verkoop staan zij voor u klaar. Bovendien zal u bij uw Electroservice handelaar een zeer uitgebreid gamma aan merken terugvinden. 

Naast de standaard merken die in de winkels terug te vinden zijn, kunnen zij u dankzij de aankooporganisatie ook  uniekere merken aanbieden en dit telkens aan zeer correcte prijs-kwaliteitsverhoudingen. Op de koop toe staat het u vrij om te genieten van de ElectroFULLservice en zo de standaard waarborg te verlengen tot 5 jaar.


Voordelen van Electroservice?

Als aankooporganisatie heeft Electroservice ook heel wat voordelen voor u. Wij stellen voorop dat u als handelaar uw zelfstandigheid behoudt en proberen via een intensieve samenwerking de best mogelijke service naar de particulieren te waarborgen. Heeft u interesse om zich aan te sluiten of wenst u vrijblijvend meer informatie, dan bekijken we graag samen met u de aangepaste voorwaarden.

Bent u een handelaar?

Contacteer ons

Dankzij ons uitgebreid netwerk van meer dan 50 Electroservice winkels, verspreid over het volledige Vlaamse gewest,
kan u steeds in uw onmiddellijke omgeving terecht. Raadpleeg voor het vinden van uw vakhandelaar onderstaand formulier en wij contacteren u zo snel mogelijk.